Aicinām piedalīties Ģimenes labdarības Zumbas maratonā kopā ar Centru Sirota.lv – „Palīdzi dejojot!”

2018. gada 24. martā no 16:00 līdz 18:00 Āgenskalnā, 61.vidusskolā Pārslas ielā 14, notiks labdarības Zumbas maratons kopā ar Centru Sirota.lv – „Palīdzi dejojot!”. Maratona dalībnieki – visi Zumbas mīļotāji, 18 Latvijas vadošie Zumbas instruktori, kā arī bērni no bērnu namiem un riska grupas ģimenēm. Piedalīšanās maratonā – par ziedojumiem. Visus savāktos līdzekļus paredzēts novirzīt vēl vienam labdarības projektam – otro Sporta svetku rīkošanai pusaudžiem no bērnu namiem un nelabvēlīgām ģimenēm ar Centru Sirota.lv.

Zumbas maratons – tā būs sportiskā garā pavadīta pēcpusdiena satriecošā vietā, ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem. Dalībnieki varēs izbaudīt Zumba fitness hītus dauzveidīgos ritmos, un gūt lieliskas emocijas. Festivāla viesiem būs iespēja ne tikai iepazīties ar Zumba®, bet arī ar programmām Zumba Gold®, Zumba Kids® un Zumba Toning®.
Būs arī bērnu zona mūsu mazajiem dalībniekiem.
Zumba ir sporta un deju fitnesa veids, kurš mērķtiecīgi ienāk Latvijas fitnesa dzīvē, un jau ieguvis milzu popularitāti un daudzus piekritējus. Zumba ir arī brīnišķīgs kardiotreniņš jebkurai vecuma grupai. Visā pasaulē Zumba turpina iekarot miljoniem cilvēku sirdis. Zumbas dibinātājs Beto Perezs (Beto Perez) ieviesa šo deju stilu pirms 15 gadiem.
„Latvijā Zumba parādījās salīdzinoši nesen – pirms 6 gadiem. Mēs ticam labiem darbiem, tādēļ Zumbas instruktori organizē labdarības pasākumus. Viens no tiem – Ģimenes labdarības Zumbas maratons kopā ar Centru Sirota.lv”, – stāsta Marina Krotikova – viena no organizatorēm un Zumbas instruktorēm maratonā.
Palīdzēt bērniem – tas ir pats dabiskākais process. Palīdzot tu atgriezies tajā pasaulē, kas tevi pašu piepildīja ar mīlestību, gādību, un tagad tu tajā vari dalīties ar citiem.
Astoņpadsmit Latvijā pazīstami Zumbas instruktori atsaukušies aicinājumam un piedalīsies maratonā bez atlīdzības, tādējādi sniedzot savu ieguldījumu labdarībā, darot to, ko viņi mīl un zina vislabāk – dejojot Zumbu. „Mēs esam ļoti priecīgi par šādu varenu atbalstu no sportistu puses un aicinām visus Zumbas mīļotājus un vienkārši nevienaldzīgus cilvēkus piedalīties Ģimenes labdarības Zumbas maratonā kopā ar mums. Nāciet kopā ar visu ģimeni – mēs parūpēsimies par programmu jebkura vecuma dalībniekiem”, saka Centra Sirota.lv pārstāve Katrīna Levita.
Centrs Sirota.lv ir Latvijas labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2013. gada. Centrs īsteno bāreņu un audžuģimeņu atbalsta projektus. Centrs Sirota.lv saņēma Rīgas domes apbalvojumu konkursā „Gada brīvprātīgais 2017”. Plašāka informācija www.sirota.lv, https://www.facebook.com/Sirota.lv/

Esi aktīvs, palīdzi dejojot!
Pasākuma komanda:
•Par satriecošu programmu un Zumbas brīnumiem atbild DJ TeRko!
•Pasākuma vadītājas: Natālija Bušurova un Kitija Tone
•Zumbas instruktori: ZIN LV/ Agnese Grintale, Anna Vorobjova, Diana Garbuzova, Diana Leščik, Eļena Djumajeva, Evelīna Jakovļeva, Flēra Pētersone, Ilona – Anna Ovlascenko, Irina Vorobjova, Iveta Pumpura, Kitija Tone, Liena Ozoliņa, Liene Knope, Marina Krotikova, Melisa Petrovica, Nadia Sudareva, Santa Pole.
•Īpašais viesis: ZIN Russia /Olga Bubley
•Organizators: Bāreņu un audžuģimeņu atbalsta Centrs Sirota.lv

Ziedojumi dalībai maratonā:
•Pieaugušajiem – 10 eiro
•Pusaudžiem (13-18 gadi) – 7 eiro
•Ģimenēm: 1 pieaugušais ar 1-2 bērniem līdz 12 gadu vecumam – 12 eiro
Ziedojiet un saņemiet ielūgumu! Plašāk www.sirota.lv.

Ja dažādu iemeslu dēļ nevarat piedalīties maratonā, arī tad jūs varat sniegt savu atbalstu – ziedojot jebkuru summu Centra Sirota.lv kontā:

Nosaukums: BĀREŅU UN AUDŽU ĢIMEŅU ATBALSTA CENTRS “SIROTA.LV”
Reģistrācijas numurs: 40008218110
Maksājumu konts: LV06HABA0551037867448
Banka: “SWEDBANK” AS

Papildinformācija www.sirota.lv

Katrīna Levita,
mob. tālr. 29246019
katrinal@sirota.l